BBM/ Blog, Kézügyesség fejlesztése

Igen! Természetesen lehetséges!

Minden szülő vágya, hogy gyermekéből sikeres, jó döntéseket hozó, az életben könnyen eligazodó, kötelességtudó, boldog felnőtté váljon.

Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, a legfontosabb, hogy születésétől fogva, rendszeresen, a korának megfelelő módon foglalkozzunk gyermekünkkel és segítsük képességeinek kibontakoztatását.

Most két egyszerű, de nagyszerű lehetőséget emelnék ki.

A legapróbbaknál nagyon jó fejlesztő módszernek bizonyulnak a mondókák, melyek amellett, hogy nagyszerű szórakozást nyújtanak gyermeknek és szülőnek egyaránt, erősítik az anya-gyermek kapcsolatot, sokrétűen fejlesztik a kicsik képességeit is.

A kéz és ujjak ügyesedését segítendő összegyűjtöttem 55 rövid, könnyen megtanulható és igazán egyszerűen elmutogatható mondókát.
Ezt a >>> mondókagyűjteményt most ajándékba kapja minden hírlevél feliratkozónk!

A nagyobbacskáknak adjunk gyurmát a kezébe!
A gyurmázással szinte észrevétlenül fejlődnek, alakulnak ki gyermekünk iskolaérettséghez szükséges képességei ugyanakkor a közös játék nagyszerű kikapcsolódás, pihentető, nyugtató, regeneráló hatású tevékenység gyermeknek és szülőnek, nagyszülőnek egyaránt.

Ez a weboldal azért jött létre, hogy megmutassam, milyen egyszerű és otthon is könnyen megvalósítható lehetőségeink vannak, amelyekkel nagymértékben segíthetjük gyermekeink kézügyességének és vele együtt sok más képességének a fejlődését.

Különleges segítőtársam is akadt, GyurManó személyében, aki vállalta, hogy bemutatja nekünk varázslatos világát. 🙂
Hetente érkező hírlevelében megismerhetitek nem mindennapi ötleteit, javaslatait, melyek elősegíthetik gyermekeink képességeinek fejlődését.

>>> Itt tudtok feliratkozni a GyurManó ötletadó hírlevélére!