Szeptember 28. szerda 18 óra – Batikolás

4000 Ft

Csodás színek, különleges árnyalatok, varázslatos minták!
Színpompás batikolt textilek világában kalandozunk. és megismerjük egy több ezer éves technika rejtelmeit. Ha szereted az egyedi nem mindennapi textileket, ezt a lehetőséget ne hagyd ki!

Elfogyott

Kategóriák: , ,

Leírás

A batikolás szépsége abban rejlik, hogy nincs két egyforma darab! Bármely textilfestő technikát is alkalmazzuk, a kirajzolódó minta esetleges, a pillanat műve. Ha szereted az egyedi nem mindennapi textileket, ezt a lehetőséget ne hagyd ki!

  • A kreatív kikapcsolódás és alkotás öröme vár!!
  • Az egyéni és kiscsoportos foglalkozások lehetővé teszik, hogy minden résztvevő szakértő segítséget kapjon alkotó tevékenységének kibontakoztatásához.
  • Kézzelfogható sikerélmény – A saját terv alapján, saját kezűleg készített nem mindennapi alkotások valódi, kézzel fogható sikerélményt nyújtanak.
  • Kötetlen, családias hangulat szintén hozzájárul, hogy valóban élmény legyen az itt töltött idő.
  • Az összes itt készült alkotás hazavihető! Ezekkel aztán még sokáig lehet büszkélkedni a család és a barátok előtt.

Mennyi ideig tart egy foglalkozás?
A foglalkozás időtartama: 1 óra , de igény esetén kiegészíthető + 1 órával! Ebben az esetben 18-20 óráig tart a foglalkozás. Kérlek jelezd a Pénztár oldalon a “További információk” – “Rendelés jegyzetek” mezőben, ha nemcsak 1 órát, hanem 2 órán keresztül szeretnél alkotni!
Az időpontot minden esetben visszaigazolom!

Részvételi díj: Tartalmazza EGY foglalkozás díját, (a +1 óra ezenfelül fizetendő) az alapanyagok árát, valamint minden szükséges eszköz, kellék és anyaghasználatot. 

Mit kell hozni a foglalkozásra?
A résztvevőknek csupán önmagukat és alkotókedvüket kell hozniuk.
A foglalkozásokhoz minden szükséges eszközt, szerszámot, kelléket, alapanyagot és szakértő segítséget biztosítok.

ALKOSSUNK EGYÜTT! Szeretettel várlak!