Október 4. kedd 17 óra – Gyurmakalandok – Gyermek&Szülő

3500 Ft

Ezen a foglalkozáson a Szivárványhalacska történetével ismerkedhetnek meg a gyerekek, s közben a segítségükkel a mese szereplői is “életre kelnek”.

4-5 éves kortól ajánlom a részvételt, szülővel együtt.

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

Óvodás korban különösen nagy figyelmet kell fordítanunk a kéz és az ujjak izomzatának fejlesztésére és erősítésére annak érdekében, hogy gyermekünk számára az írás elsajátítása nehézségek nélkül történjen, és valóban örömteli tevékenység legyen. Ehhez pedig a gyurma a legsokoldalúbban használható és az egyik legjobb képesség- és kézügyesség fejlesztő eszköz.

Nekünk mint szülőknek, nagyszülőknek az a legfontosabb dolgunk, hogy megmutassuk a lehetőségeket -a gyermek korának, képességeinek megfelelően-, hogy mit? miből? hogyan lehet megvalósítani? A gyurmázós foglalkozásokon én ebben tudok segíteni!

Kifejezetten 2-7 éves korosztály számára dolgoztam ki a Gyurmakalandok kézügyességfejlesztő programot. 

Kisgyermekes szülőknek szeretnék segíteni és megmutatni, hogy játék közben milyen különleges világot tárhatunk csemetéink elé, ami előhozza a kreativitásukat, kísérletező és alkotó kedvüket, és nem utolsó sorban kézzelfogható sikerélményt, önbizalmat ad számukraelőkészítve az iskolakezdést, képességeik kibontakoztatását.

Mit kell hozni a foglalkozásra?
Csupán saját magatokat! A foglalkozásokhoz játékcsomagot, minden szükséges eszközt, kelléket, alapanyagot és szakértő segítséget biztosítok.

A foglalkozások időtartama: 45-50 perc

Részvételi díj: Tartalmazza 1 gyermek és 1 szülő részvételét a foglalkozáson, valamint minden szükséges eszköz és anyaghasználatot.

A foglalkozáson készült kis alkotásokat, ill. kifejezetten az adott foglalkozáshoz készült játékcsomagot, a gyurmázólappal és a hozzátartozó kellékekkel mindenki hazaviheti, melyek a szülők dolgát megkönnyítve később otthoni játékhoz és gyakorláshoz többször is, és sokféleképpen használhatók!