Szeptember 27. kedd 15 óra – Gyurmakalandok

3500 Ft

Foglalkozásaimon a játékos gyurmázást rövid versikék, mesék, történetek eljátszásával tesszük igazán különleges és maradandó élménnyé gyermeknek és szülőnek egyaránt. A rendszeres gyurmázás hihetetlen mértékben járul hozzá gyermekünk kézügyességének fejlődéséhez.

4-5 éves kortól ajánlom a részvételt, szülővel együtt.

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

Kifejezetten 2-7 éves korosztály számára dolgoztam ki a Gyurmakalandok kézügyességfejlesztő programot. 

Kisgyermekes szülőknek szeretnék segíteni és megmutatni, hogy játék közben milyen különleges világot tárhatunk csemetéink elé, ami előhozza a kreativitásukat, kísérletező és alkotó kedvüket, és nem utolsó sorban kézzelfogható sikerélményt, önbizalmat ad számukraelőkészítve az iskolakezdést, képességeik kibontakoztatását.

Mit kell hozni a foglalkozásra?
Csupán saját magatokat! A foglalkozásokhoz játékcsomagot, minden szükséges eszközt, kelléket, alapanyagot és szakértő segítséget biztosítok.

A foglalkozások időtartama: 45-50 perc

Részvételi díj: Tartalmazza 1 gyermek és 1 szülő részvételét a foglalkozáson, valamint minden szükséges eszköz és anyaghasználatot.

A foglalkozáson készült kis alkotásokat, ill. kifejezetten az adott foglalkozáshoz készült játékcsomagot, a gyurmázólappal és a hozzátartozó kellékekkel mindenki hazaviheti, melyek a szülők dolgát megkönnyítve később otthoni játékhoz és gyakorláshoz többször is, és sokféleképpen használhatók!